|
Post by slsadiksojibl19 on Nov 10, 2024 9:13:19 GMT
Također se možete pridružiti Klubu uspješnih poduzetnika na :borjagiron.comclub Primajte moje tajne za uspješno obavljanje svaki dan na svoju e-poštu: :borjagiron.comnewsletter Ja sam Borja Girón, čuli ste podcast Posljednji dani, javit ćemo se u sljedećoj epizodi. Postanite podržavatelj ovog podcasta: :www.spreaker.compodcastseo-para-google–1693061support . Ako mislite Biblioteka telefonskih brojeva da ovaj članak može nekome pomoći, podijelite ga. Zbogom Facebook oglasi, zdravo : Borja Giron 23. ožujka 2024 5 min. trening Imam ograničene oglase na Facebooku i inoviram s kuponima za popust na Amazonu. Reći ću vam u članku. Indeks članka: Što sam učinio? Kako sam to objavio Najbrži korisnik Ostale ideje 5 Zaključci Uvodim inovacije s Facebook oglasima i Amazonovim kuponima za popust u svom planu digitalnog marketinga . A opraštanje od Facebook oglasa, Twitter oglasa i Google Adwords oglašavanja može promijeniti način na koji vidite digitalni marketing. A kako ne postoji ništa bolje od videa da vam ovako nešto ispričam, evo to prepuštam vama. Možda je to vrlo radikalna odluka, ali pitanje skrivanja Amazonovih kupona za popust od čitatelja ovog bloga i studenata Triunfacontublog.com umjesto ulaganja tih iznosa u platforme kao što su Facebook Ads, Twitter Ads ili Google Adwords već mi je bilo na umu . Razmišljate o vođenju reklamnih kampanja na Facebook Ads i Google Ads? Pristupite tečajevima sada : Video zapisi korak po korak od nule.
|
|